Over ons

Spuiterij Nunspeet zijn Martin en Gerhard Mulderij.

Ons bedrijf is in 1991 gestart als Schildersbedrijf Mulderij en in 2003 zijn wij naast het schildersbedrijf de spuiterij begonnen.
De spuiterij is in de afgelopen jaren een groot succes gebleken en uitbreiding kon niet uitblijven. Om deze reden zijn wij onder de naam Spuiterij Nunspeet verder gegaan. Voor het schilderwerk kan men natuurlijk nog steeds bij ons terecht: www.schildersbedrijfmulderij.nl

Zowel in onze spuiterij als in onze afdeling houtcoating gaan we voor kwaliteit. Samen met onze opdrachtgevers tot het beste resultaat komen, daar gaat het ons om.

Materialen als hout, MDF, kunststof, metaal en glas kunnen uitstekend behandeld worden bij Spuiterij Nunspeet.

Wij beschikken in onze spuiterij over diverse rail/hangbaansystemen waaraan we ons werk vrij kunnen ophangen en mobiel maken om vervolgens voor onze spuitwanden te behandelen. Ook beschikken we over een dichte spuitcabine met lichte overdruk waarin perfect stofvrij gespoten kan worden.

De afdeling Houtcoating beschikt over diverse applicatiemethodes voor het behandelen van lengtehout. Hier verduurzamen wij o.a buitenverblijven, zweeds rabbat, dakbeschot, etc.